Portal de blogs literarios, comunidad literaria, y foro literario - Libro de Arena
Conoce a Meet            0 libros en su biblioteca
     0 valoraciones      26 posts en su blog      Es lector de 0 grupos

Conocer Gente y Compartir

En este blog quiero compartir con la gente todo lo que me interesa.


Consells per estudiar amb cicles formatius grau superior

servido por  Meet 17 agosto 2018 1 comentarios

 L'estudi no és només per a la nit anterior a la cessió o la nit anterior a un examen.


 

Mai és massa aviat o massa tard per desenvolupar bons hàbits d'estudi. Com més aviat arribi a una bona ranura d'estudi, més fàcil serà tot i més possibilitats tindran millors marques.

 

Aquests són els nostres millors consells per aprofitar al màxim el seu estudi.

 

1. Trieu un lloc i hora

Tothom té la seva pròpia idea sobre el millor lloc i el temps per estudiar. Tant si és el vostre dormitori a la nit com a la biblioteca després de l'escola, busqueu un espai d'estudi i un temps d'estudi habitual que funcioni per a vosaltres i s'adhereixi a ella.

 

Configureu el vostre espai d'estudi: el vostre espai d'estudi ha de ser tranquil, còmode i sense distraccions. Ha de fer-te sentir feliç i inspirat. Decora'l amb les teves imatges o objectes preferits. Si voleu escoltar música o cremar encens, seleccioneu un espai que us permeti fer-ho.

Trobeu el millor temps: algunes persones treballen millor al matí. Altres funcionen millor a la nit. Feu un cop d'ull a quina hora us convingui i voleu estudiar. No estudiis molt més tard que la teva acostumada hora habitual: empenyeu-vos a la nit pot fer-vos massa cansat d'estudiar-lo correctament.

2. Estudia tots els dies

Si estudieu una mica cada dia, continuareu revisant les coses al cap. Això us ajuda a entendre coses. També t'ajuda a evitar l'estrès dels cramming d'última hora.

 

A principis d'any, una hora o dues de la nit podria ser suficient per mantenir-se al corrent de les coses. Més endavant l'any, és possible que hàgiu d'estudiar més cada dia.

 

Si teniu dificultats per trobar temps per estudiar, reduïu algunes (però no totes) d'altres activitats. L'estudi prioritari pot significar passar menys temps en línia, o bé podria significar retallar els canvis en el treball, o donar-li un temps a l'esport de cap de setmana.

 

3. Planifica el teu temps

Ajuda a tenir alguns plans en marxa perquè puguis aprofitar al màxim el teu temps d'estudi.

 

Establir alarmes - Establiu alarmes per recordar-vos els vostres plans d'estudi. Un recordatori habitual et manté honest i els vostres plans segueixen el camí.

Utilitzeu un planificador de paret: enganxeu un calendari o un planificador de la paret perquè pugueu veure-ho sempre que esteu estudiant. Marqueu-lo amb dates importants, com ara exàmens i dates de venciment de l'assignació. Utilitzeu-lo també per bloquejar el vostre horari d'estudi habitual.

Feu llistes de tasques pendents: les llistes trenquen les tasques en trossos manejables. Al començament de la setmana, feu una llista de les coses que haureu fet fins al final de la setmana. Feu una llista de tasques al començament de cada sessió d'estudi, de manera que tingueu clar el que necessiteu fer amb el vostre temps.

Estableix els límits de temps: abans d'iniciar la sessió d'estudi, feu un cop d'ull a la vostra llista de tasques i feu-vos-hi una hora determinada per gastar en cada tasca. Si no feu alguna cosa a l'hora fixada, tingueu en compte si és el millor ús del vostre temps per seguir endavant amb ell o per començar a treballar en una altra cosa.

4. Descobriu el vostre estil d'aprenentatge

La majoria de nosaltres tenim una manera preferida d'aprendre. Coneix l'estil d'aprenentatge que més t'agrada i estudia de la manera que més t'aprofita.

 

Tingueu en compte que aquests estils són només una manera de pensar en diferents tècniques d'estudi: no són regles ràpides i ràpides que diuen que només hauria d'estudiar d'una manera. Proveu-ne tots i consulteu les formes que voleu.

 

Els alumnes auditius prefereixen aprendre escoltant. Intenta llegir les teves notes en veu alta i parlar-les amb altres persones. És possible que vulgueu gravar els punts clau i tornar-los a reproduir.

Els estudiants visuals prefereixen aprendre veient. Intenta fer servir colors a les teves notes i dibuixeu diagrames per ajudar a representar els punts clau. Podeu intentar recordar algunes idees com a imatges.

Els estudiants tàctils / cinestèsics prefereixen aprendre fent. Intenta utilitzar tècniques com ara el joc de rols o els models de construcció per revisar els punts clau.

5. Repassar i revisar

Almenys una vegada a la setmana, hauríeu de tornar sobre les coses que heu estudiat a classe. Pensar les coses pot ajudar-te a comprendre els conceptes i ajudar-lo a recordar quan més els necessiteu.

 

Examen - Obteniu un amic o membre de la vostra família per fer-vos preguntes sobre conceptes clau. Oferiu-vos també per ajudar els vostres amics amb el vostre treball. Els qüestionaris són formes excel·lents per confiar en el que sap i esbrinar el que encara necessiteu aprendre.

Realitzeu els vostres propis materials d'estudi: penseu en algunes preguntes de l'examen de pràctica o creeu les vostres pròpies targes de flaix per ajudar-vos a estudiar. D'aquesta manera, l'apreneu tot dues vegades: una vegada que feu els materials d'estudi i una vegada que els feu servir per revisar-los.

6. Tome pauses

És important prendre paus mentre s'està estudiant, especialment si se sent cansat o frustrat. Treballar massa temps en una tasca pot disminuir el rendiment.

 

Quan preneu un descans, assegureu-vos de sortir del vostre escriptori o espai d'estudi. Una mica de físic, fins i tot un passeig pel bloc, de vegades pot ajudar-vos a mirar un problema de manera diferent i fins i tot podria ajudar-vos a solucionar-lo. ( més informació cicles formatius grau superior )

 

7. Demana ajuda

Si estàs atrapat en alguna cosa o no sembla tenir sentit, sempre pots demanar ajuda. Parleu amb els vostres professors o professors sobre les coses que no enteneu. Parleu amb els vostres amics i companys també.

Denunciar

1 comentarios  -  Escribe aquí tu comentario

lo dijo Simona Halep 15 diciembre 2018 | 11:58 AM

Very helpful tips for young Teenagers. Everything has some specific time that you need to assign for it. Usually, burden comes when a student starts taking too much load of studies and that happens when you don't complete your homework on time. At last, you should ask for help from your elder siblings and if they don't have time then you should turn to some online
Cheap reliable assignment writing service that will help you in your respective task.

Denunciar

(*) Campos Obligatorios. La dirección de correo no aparecerá publicada.


Portal de blogs literarios, comunidad literaria, y foro literario - Libro de Arena

Ayuda | Contacto | Condiciones de Uso | Política de Privacidad2018 © librodearena.com